Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Πρωταθλητής Ελλάδος το Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Βόλεϊ Γυναικών

ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ
Μετά την παγκόσμια διάκριση της στο Πρωτάθλημα της Ρώμης τον Νοέμβριο του 2016, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανεπιστημίου Κρήτης κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Διαπανεπιστημιακό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Ρέθυμνο 16-18 Μαΐου. Τα κορίτσια όχι μόνο επικράτησαν σε όλα τα παιχνίδια, αλλά έφτασαν στην κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή Ελλάδας, χωρίς να χάσουν ούτε σετ!
Αυτό το τριήμερο στο Ρέθυμνο, την τιμητική τους δεν είχαν μόνο τα κορίτσια του της ομάδας βόλεϊ του Πανεπιστημίου Κρήτης, αλλά περισσότεροι από 220 αθλητές-φοιτητές που συμμετείχαν στα τρία αθλήματα του Πανελληνίου Διαπανεπιστημιακύ Πρωταθλήματος. Πιο συγκεκριμένα σε εγκαταστάσεις του Ρεθύμνου, διεξήχθησαν τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου φοιτητών και φοιτητριών, βόλεϊ φοιτητών και φοιτητριών, αλλά και τένις φοιτητών και φοιτητριών. Οι τρεις ημέρες που διήρκησε το Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα ήταν γεμάτες ένταση, διασκέδαση, ενέργεια, συγκίνηση και χαμόγελα. Με την συνδρομή του Νίκου Προβιά, αλλά και των εθελοντών η διοργάνωση στέφθηκε με επιτυχία, αφήνοντας πάνω από 220 αθλητές να αναμένουν μία αντίστοιχη εμπειρία στον όμορφο χώρο του αθλητισμού στην Ελλάδα!

Η ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ
Η τελετή λήξης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Μαΐου, στο κλειστό γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη», παρουσία του αντιπρύτανη κ. Σπανουδάκη, του προέδρου Επιτροπής Αθλητισμού Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης Α. Πίσσα, του Αντιδημάρχου κ. Δ. Λελεδάκη, καθώς και του υπεύθυνου αθλητισμού Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Οικονόμου. Τη διασκέδαση του κοινού ανέλαβαν οι Σοφία Σπυροπούλου και Γιάννης Τσιμπίδης οι οποίοι κέρδισαν τις εντυπώσεις χορεύοντας salsa. Οι πρωταθλήτριες ομάδες σε ποδόσφαιρο, πετοσφαίριση και αντισφαίριση βραβεύτηκαν για την προσπάθεια και τη νίκη τους.

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
Συγκεκριμένα, στο ποδόσφαιρο φοιτητών την πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα του Εθνικού Μετσόβιου Πανεπιστημίου, τη δεύτερη το ΤΕΙ Θεσσαλίας και την τρίτη τον Πάντειο Πανεπιστήμιο. Αντίστοιχα στο ποδόσφαιρο φοιτητριών, στη πρώτη θέση βρέθηκαν τα κορίτσια του ΤΕΙ Θεσσαλίας και στη δεύτερη το ΤΕΙ Κρήτης.
Όσον αφορά την πετοσφαίριση φοιτητών, στην κορυφή βρέθηκε το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος, με το Εθνικό Μετσόβιο Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο Κρήτης να ακολουθούν στην κατάταξη. Στην πετοσφαίριση φοιτητριών, τα κορίτσια του Πανεπιστημίου Κρήτης κατέλαβαν την πρώτη θέση, ενώ στη δεύτερη βρέθηκε το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο και στην τρίτη το Εθνικό Μετσόβιο Πανεπιστήμιο.
Τέλος, στην αντισφαίριση αγοριών ο Αντώνης Σταμένος από το Εθνικό Μετσόβιο Πανεπιστήμιο είναι στην κορυφή της κατάταξης, ενώ τον ακολουθούν ο Βασίλης Φραγκούλης και ο Παύλος Καραγιαννίδης από το ίδιο πανεπιστήμιο στις αντίστοιχες θέσεις. Στα κορίτσια της αντισφαίρισης η Κουκουβιτάκη από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο κατέκτησε την πρωτιά, η Δαλιάνη από το ίδιο πανεπιστήμιο τη δεύτερη θέση και η Καπελά από το Εθνικό Μετσόβιο Πανεπιστήμιο την τρίτη.

ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ Π.Κ.
Στον θρόνο του πρωταθλητή Ελλάδας ανέβηκε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανεπιστημίου Κρήτης, συνεχίζοντας την εξαιρετική παρουσία που είχε στο πρωτάθλημα της Ρώμης τον περασμένο Νοέμβριο. Οι φοιτήτριες υπό τις οδηγίες του προπονητή τους Νίκου Προβιά, απέδειξαν για ακόμη μια φορά τις ικανότητες τους και επικράτησαν και στα 4 παιχνίδια με 2-0 σετ και κατέκτησαν επάξια το πανελλήνιο πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην ιστορία του πανεπιστημίου Κρήτης. Η παράδοση να μην έχουν απώλεια σετ, συνεχίστηκε από την Ρώμη, όπου και πάλι αήττητες πήραν την πρωτιά. Στο Πανελλήνιο Διαπανεπιστημιακό Πρωτάθλημα βόλεϊ συμμετείχαν το ΤΕΙ Θεσσαλίας, το Εθνικό Μετσόβιο Πανεπιστήμιο, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το Πανεπιστήμιο Κρήτης.
Οι φοιτήτριες του πανεπιστημίου Κρήτης με την επιτυχία τους αυτή θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα, στην επόμενη ευρωπαϊκή πανεπιστημιάδα που θα διεξαχθεί στο Πόρτο της Πορτογαλίας το καλοκαίρι του 2018. Το ρόστερ του Πανεπιστημίου Κρήτης αποτελούνταν από τις εξής αθλήτριες: Ευτυχία Κλεισιάρη, Βασιλική Σουιτσμέ, Κατερίνα Κογεράκη, Δέσποινα Μπεμπή, Μαρία Μπατζάκη, Ελένη Πετρακάκη, Σοφία Κλαψινού, Εβίνα Μανούρη, Ευγενία Ακζιώτη, Έφη Κωστούρου, Ελισσώ Θεοδωρακοπούλου, Μαρίνα Μπογδάνοβα, Μαρία Κανακάρη, Αθανασία Λιοντάκη, Ιωάννα Φραγκουλιτάκη.
Προπονητής: Νίκος Προβιάς.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΡΑΣ

1 σχόλιο:

  1. Πάρτε το δάνειό σας με ασφάλεια

    Γεια σας, είμαι Ειδικός Αντιπρόσωπος της UNICEF και έδωσα το
    τρέχουσα οικονομική κρίση και ειλικρινά, θα ήθελα να βοηθήσω
    ειλικρινά όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη
    χρήματα, οπότε αποφάσισα να δίνω δάνεια σε κανέναν
    ενδιαφέρονται. Έχετε οικονομικές δυσκολίες. Σας θέλω
    ενημερώστε μου ότι είμαι ένα χρηματοοικονομικό πρόσωπο που χορηγεί δάνεια
    καθένας με καλό χαρακτήρα, ειλικρινής, που μπορεί να με αποπληρώσει
    προθεσμίες που συμφωνήθηκαν με κατ 'αποκοπή ποσοστό 2%.
    Για το λόγο αυτό, τα δάνειά μου κυμαίνονται από 1500 έως 5.000.000 ευρώ.

    Έτσι, ο καθένας που έχει ανάγκη από χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου
    διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: joinisseaurelie1989@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

    Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας και την όμορφη μέρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.